Početna Arrow O nama Arrow AKTUELNOSTI Arrow Pismo Direktorima kompanija- donatorima

Pismo Direktorima kompanija- donatorima

 

Pismo je predviđeno da se pošalje direktorima privrednih organizacija - potencijalnim donatorima.

 

TIM ZA PISANJE MONOGRAFIJE O
2.KRAJIŠKOM KORPUSU VRS
Oštra Luka 20.05.2013. god
Br. 05/2013

PREDMET:  Molimo finansijsku pomoć za pisanje Monografije

                                                      DIREKTORU KOMPANIJE TRADE UNIQUE

                                                                         bEOGRAD


Poštovani,
Obavještavamo Vas da je na Obilježavanju 20 godina od formiranja 2. Krajiškog korpusa Vojske Republike Srpske, koje je održano 26. maja 2012. godine u Mrkonjić Gradu, formiran tim za pisanje Monografije o 2.Krajiškom korpusu VRS. U sastav Tima uključen je kompletan komandni kadar svih jedinica 2. Krajiškog korpusa, svi predsjednici Opštinskih boračkih organizacija, svi dobrovoljnni saradnici poštovaoci VRS i 2. KK, koji posjeduju značajne informacije i žele da pišu o događajima koji su se dešavali na ternu zapadnokrajiških opština od početka do kraja otadžbinskog odbrambenog rata.

Cjelokupan rad na pisnju Monografije zasnovan je na volonterskom radu ali se susrećemo sa velikim finansijskim teškoćama oko materijalnih troškova,oko komunikacije i satanaka članova tima, oko potrošnog materijala i oprme za rad. Pisanje Monografije počelo je u jesen 2012. godine, postavljen je sajt www.drugikrajiskikorpusvrs.com  i instaliran moćan program za timsko pisnje sa potunom zaštitom privatnosti uesnika i postavljenih tekstova. Na sajtu su javnosti dostupne samo  aktuelne novosti o našim aktivnostima dok su sadržaji Monografije dostupni samo registrovanim članovima Tima.

Mišljenja smo da bi pisanje Monografije trebalo da bude u iteresu svih zapadno krajiških opština, privrednih subjekata na njihovoj teritoriji i mnogih struktura u okruženju i dijaspori kojima je u srcu zavičaj i Republika Srpska .

Iz tih razloga molimo Vas da u okviru Vaših mogućnosti finansijski pomognete da nastavimo rad na ovom značajnom projektu i da ga uspješno privedemo kraju.

Cjelokupan rad na projektu odvije se u okviru Boračke organizacije Republike Srpske, koja je nevladina i neprofitna organizacija sa isključivo humanitarnim ciljevima usmjerenim na poboljšanje uslova života porodica poginulih boraca, ratnih vojnih invalida i boraca Vojske Republike Srpske.

Pored toga, podsećamo Vas, da Ministarstvo rada i boračko invalidske zaštite kao i Boračka organizacija Republike Srpske, planiraju sredstva i potpomažu samo boračke manifestacije od republičkog značaja dok za manifestacije od regionalnog značaja, kao što je ovaj projekat, nemaju i  ne mogu odvojiti nikakva sredstva. Iz tih razloga sve nade polažemo u Vaše razumijevanje.

 

Za potrebe Tima za pisanje monografije o 2. Krajiškom korpusu VRS kod Opštinske boračke organizacije Oštra Luka otvoren je žiro račun broj  5520210002480488 za uplate u KM , kao i devizni računi:

- 15228024  za koji je formiran IBAN  BA395520211522802422 , za uplate u USD, Beneficiary Castomer: OPŠTINSKA BORAČKA ORGANIZA. SRP.SANSKI MOST, OŠTRA LUKA BB, 79263 OŠTRA LUKA,  Intermediary Instituion : HAABAT22 , HYPO ALPE ADRIA BANK INTERNATIONAL , ALPEN ADRIA PLAZ 1 , KLAGENFURT. Acount with Institution HAABBA2B, Hypo-Alpe- Adria-BankAD , Aleja Svetog Ssave13, 78000 Banja Luka, Bosna i  Hercegovina

-15227858 za koji je formiran IBAN BA395520211522785835 , za uplate u EUR, Beneficiary Castomer: OPŠTINSKA BORAČKA ORGANIZA. SRP.SANSKI MOST, OŠTRA LUKA BB, 79263 OŠTRA LUKA, Intermediary Instituion : HAABAT22 , HYPO ALPE ADRIA BANK INTERNATIONAL , ALPEN ADRIA PLAZ 1 , KLAGENFURT. Acount with Institution HAABBA2B, Hypo-Alpe- Adria-BankAD , Aleja Svetog Ssave13, 78000 Banja Luka, Bosna i  Hercegovina

-15227966 za koji je formiran IBAN BA395552211522796602 , za uplate u CAD, Beneficiary Castomer: OPŠTINSKA BORAČKA ORGANIZA. SRP.SANSKI MOST, OŠTRA LUKA BB, 79263 OŠTRA LUKA,  Intermediary Instituion : HAABAT22 , HYPO ALPE ADRIA BANK INTERNATIONAL , ALPEN ADRIA PLAZ 1 , KLAGENFURT. Acount with Institution HAABBA2B, Hypo-Alpe- Adria-BankAD , Aleja Svetog Ssave13, 78000 Banja Luka, Bosna i  Hercegovina

Na ove račune možete, prema Všim mogućnostima, doznačiti sredstva  za rad na projektu Monografija o 2. Krajiškom korpusu VRS.

 Još jedno Vas molimo,  da nam preporučite značajnije privredne organizacije koje  bi mogle donatorski pomoći naše aktivnosti, da iskoristite Vaše poznanstvo i autoritet kod njih da nam pomognu a mi ćemo im se posebno obratiti sa molbom uz veliku zahvalnost Vama lično.

 

Molimo da nam,na ovu našu molbu, odgovorite na adresu rukovodioca Tima,Vaso Mikan, 79263 Oštra Luka, Bosna i Hercegovina ili na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

S poštovanjem,                                       RUKOVODILAC TIMA ZA PISANJE MONOGRAFIJE

                                                                                                Pukpvnik VASO MIKAN