Početna Arrow Prijavi me Arrow AKTUELNOSTI Arrow Medijsko praćenje manifestacije

Prijava na sistem

Prijavite se na sistem radi pristupa informacijama dostupnim registrovanim korisnicma, trenutno samo članovima Tima za pisanje Monografije. Kreiranje korisničkih naloga je u nadležnosti rukovodioca Tima.

 

Pismo je upućeno Direktoru RTRS-a,  BN televiziji, ATV televiziji, Radioteleviziji prijedor.

 

 ORGANIZACIONI ODBOR ZA OBILJEŽAVANJE DANA

 2. KRAJIŠKOG KORPUSA VOJSKE REPUBLIKE SRPSKE

Br. OO-007/2013

Oštra Luka  15.05 2013.

PREDMET: Molimo pomoć u medijskom praćenju manifestacije

                                                            BN TELEVIZIJA

Poštovani,

Obavještavamo Vas da će se  ovogodišnje Obilježavanje dana 2. Krajiškog koprpusa VRS održati u subotu 25. maja 2013. godine u Driniću, u prostorijama restorana “Sunce”sa početkom u 11 časova.

Prošle godine, 26. maja 2012. godine, u Mrkonjić Gradu, obilježili smo 20 godina od formiranja 2. Krajiškog korpusa i time prekinuli, gotovo 20 godina dugu nepravednu zapostavljenost ovog korpusa, kako u medijima tako i u boračkim manifestacijama.

Osnovni cilj našeg okupljanja je da sačuvamo od zaborava sve što su pripadnici 2.KK  i oragani civilne vlasti u zoni korpusa učinili u stvaranju i odbrani Republike Srpske i da odamo dužno poštovanje svim poginulim borcima i civilnim žrtvama Otadžbinskog odbranbenog rata.

 Na skupu u Mrkonjić Gradu formiran je Tim za pisanje monografije o 2. Krajiškom korpusu VRS koja će biti posvećena poginulim borcima i sa osnovnim ciljem da sačuvamo istinu za buduća pokolenja o svemu što se događalo na ternu zapadnokrajiških opština od početka do kraja Otadžbinskog odbranbenog rata.

Pad zapadnokrajiških opština i egzodus cjelokupnog stanovništva sa ovog terena je jedna od najvećih trgedija u istoriji srpskog naroda i to će biti glavna tema ovogodišnjeg skupa .

Molimo Vas da nam pomognete da blagovremeno obavijestimo javnost o održavanuju manifestacije  i da se medijski proprati njeno održavanje.

Očekujemo da ćete udovoljiti našoj molbi i unaprijed zahvaljujemo. Za sve detaljnije informacije i kontakte na raspolaganju je predsjednik Organizacionogodbora  Vaso Mikan , 79263 Oštra Luka, telefon 065140785 , e-mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

S poštovanjem                                                          PREDSJEDNIK ORGANIZACIONOG ODBORA

                                                                                            Pukovnik VASO MIKAN